Zilveren broches om outfit te versieren

In principe zijn broches gemaakt van zilver en andere metalen – de basisvormen zijn vaak bedekt met kleurrijk email of ingelegd met kristallen en stenen. Het zilver is minimaal 93% tot 95% zilver gecombineerd met puur koper. Sieraden worden als sterling beschouwd als het 92,5% zilver bevat tijdens de productie. Al het zilver moet worden gemengd met een ander metaal om als draagbare sieraden te worden gebruikt, anders is het te zacht.

Broches kunnen overal bij – op een jas, een vest, een tas, een paar hakken, een riem, op een sjaal, op een jurk, in je haar en zelfs op een bruidstaart! Broches zijn eigenlijk spelden die zijn gemaakt om de stof bij elkaar te houden, maar je kunt ze bij bijna elke gelegenheid dragen. Broches kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Je kunt het op je schouder dragen rond de sjaal in je nek, ze zien er ook goed uit op de stoffen tailleband, aan de achterkant van je middel earrings en je kunt het zelfs gebruiken om je haar te accessoriseren. Ze geven je outfit met minder moeite een klassieke en glamoureuze uitstraling, zelfs een casual of eenvoudige kleding kan er chic en elegant uitzien met zilveren broches. Tegenwoordig nemen zilveren broches veel verschillende vormen aan, waaronder vlinders, bloemen en andere vormen, maten en stijlen, sommige passen bij de mode en sommige vervullen functionele taken om een styling en elegante look te geven aan elke outfit die je draagt. Het vermogen om schoonheid te verbeteren blijft echter hetzelfde.

Broches zijn perfect voor bepaalde personen die allergisch zijn voor sieraden wanneer ze in contact komen met hun huid. Broches kunnen een gedurfd statement maken voor uw look zonder allergische reacties te veroorzaken, omdat u niet op uw lichaam hoeft te worden gedragen. Je hebt het alleen nodig om aan je kleding of sjaal te bevestigen, of het nu gaat om formele of informele kleding. Perfectioneer voor huwelijksbruiden en bruidsmeisjes. Een enkel stuk zilveren broche aangevuld met kristallen, edelstenen of diamanten kan het uiterlijk van je eenvoudige jurk verfraaien. Zelfs een oude jurk kan opvallen. Broches zijn verkrijgbaar van betaalbaar tot zeer duur, vooral als deze is versierd met diamanten. De kosten van de broches zijn eigenlijk afhankelijk van het materiaal en het aantal edelstenen dat is gebruikt om de verzilverde broche te versieren.

Bij zilver kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan broches. Als je naar een familiereünie gaat of goede dingen uit het verleden wilt ophalen, kies dan voor broches met gastvrije of kleurrijke broches zoals bloemenbroches, dubbele lelie, turquoise krans en vlinderbroches. Kies voor een zakelijke bijeenkomst in een ander land een zilveren broche met drakenvormen en een zilveren cirkelbroche. In Chinese overtuigingen symboliseert draak succes en zilver is altijd gerelateerd aan geld.

Kies voor een elegante avond samen met je man iets dat je persoonlijkheid symboliseert, zoals hartbroches voor een lief persoon en bloemenbroches of zilverkleurige rozenbroches voor een lieve persoonlijkheid. Terwijl je voor een feest met vrienden iets kiest dat mensen kan aantrekken om te zien, iets waardoor je opvalt in de massa. Zulke zilveren broches versierd met sprankelende stenen, maar niet te duur, zoals zirconia, dus bij verlies minder spijt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *