Opalescence-tandenbleekgel voor een wittere glimlach

Producten voor het bleken van tanden hebben veel belofte. De grootste tot nu toe is om je een stralend witte glimlach te geven die Hollywood-persoonlijkheden moeiteloos lijken te dragen. En het is verleidelijk om in de kar te springen door simpelweg een tandenbleekmiddel te kiezen dat vers uit het rek komt. Met zoveel namen en soorten is de keuze echter niet zo eenvoudig. Niet alleen dat. U moet ook extra veiligheidsmaatregelen nemen voordat u iets probeert dat mogelijk ernstige schade aan uw glazuur of erger aan uw gezondheid kan veroorzaken. Dit is waarom, het eerste dat u moet doen voordat u een bepaalde tandenbleekmiddel gaat kopen, u een omweg moet maken naar uw tandarts of arts zodat zij u goed advies kunnen geven over welke veilig en effectief bij u zal werken. Nu heb je misschien heel veel Opalescence Teeth Whitening Gel en voor jou lijkt het misschien op elk ander product dat er is. Maar een goede lezing of deskundig advies kan van gedachten veranderen.

Dit product, ontworpen voor thuisgebruik, wordt met een injectiespuit op de tanden aangebracht om het bleekmiddel in de formulering af te geven. Het wordt door talloze mensen gebruikt om hun tanden veel witter te maken. In tegenstelling tot elke andere tandenbleekmiddel die in het over-the-counter-rek opdook, beloofde Opalescence Teeth Whitening Gel meer dat om je tanden witter te maken. Het bevat ook minerale elementen die helpen om je tandglazuur sterker te maken. Met uitgebreid onderzoek en klinische tests is bewezen dat het product effectief is bij het verwijderen van interne vlekken van uw tanden. Het kan werken om Bleekstrips de vlekken veroorzaakt door voedsel weg te poetsen. Maar meer dan de verkleuring die wordt veroorzaakt door uw dagelijkse voeding, is Opalescence ook geformuleerd om effectief de verkleuring te verwijderen die wordt veroorzaakt door factoren zoals aangeboren, farmacologische, systemische, traumatische gebeurtenissen of gewoon door veroudering.

Wat nog beter is, is dat het geen tandgevoeligheid veroorzaakt met zijn fluoride en gepatenteerde microkaliumnitraatgehalte. Het is ook geformuleerd met 20 procent water, zodat u uitdroging of terugval kunt voorkomen. De formulering is plakkerig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het uit de bak lekt, zoals bij de meeste tandengel lijkt te ontbreken. Tanden die met Opalescence zijn behandeld, lijken langer wit te blijven. Het effect kan zelfs jaren aanhouden. Het product wordt echter alleen geadviseerd voor degenen die geen plaatsing van composiet, veneers of kronen hebben ondergaan. Het product is verkrijgbaar in vier concentraten en je kunt ervan genieten in drie verschillende smaken.

De Opalescence-kit wordt geleverd met een spuit, de mondbakjes en de gel zelf. Lees de instructies voordat u iets anders doet. De gebruiksaanwijzing vertelt u hoe u het product op de juiste manier gebruikt, zodat u affectieve en snellere resultaten krijgt. Hoe goed Opalescence Teeth Whitening Gel ook mag klinken, toch wordt u geadviseerd uw tandarts te raadplegen voordat u het product gebruikt. Veiligheid moet voorop staan. En als je er zeker van bent dat je het product kunt gebruiken, is dat al iets om om te lachen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *