8 Fantastische en gemakkelijke tips voor het bleken van de huid en een gelijkmatige teint!

 

Elk meisje wil een stralende en gezonde huid die de hele dag blijheid en frisheid uitstraalt! Veel mensen willen hun huid of zelfs hun huidskleur witter maken of misschien een vlekkeloze huid krijgen zonder alle donkere vlekken.

Dit is de droom van elk meisje daar, maar het wordt een beetje moeilijker voor jou met onze drukke levensstijl en gebrek aan slaap elke dag. er komen veel vragen bij me op; Wat is het beste huidverzorgingsproduct om te gebruiken, hoe maak je je huid lichter of wat is het nieuwe wonderingrediënt in de wereld van natuurlijke en biologische huidverzorging.

Nog geen paniek! we zijn hier om te redden! We gaan al deze vragen en meer beantwoorden, met een beetje huidverzorging en een veranderende levensroutine kun je een geweldig uitziende huid krijgen, de huidskleur egaliseren, donkere vlekken verwijderen en droge Crest Bleekstrips verwijderen, waardoor je huid gezond en gehydrateerd blijft .

Hier zijn enkele natuurlijke gezonde tips die ik zeer effectief, eenvoudig en gemakkelijk heb gevonden en die niet veel moeite of tijd van u vergen, en het resultaat zal een stralende, gezonde huid zijn. Ik zal beginnen met het belangrijkste: DE ZON!

Blijf weg van DE ZON:

Hoewel we de voordelen van de vitamine D van de zon niet kunnen ontkennen, geeft het ons bovendien een geweldige bruine kleur waarop we hebben gewacht tot de zomer om het te krijgen, maar de UV-stralen van de zon zijn schadelijk voor onze huid en het kan huidkanker veroorzaken en het is een van de belangrijkste redenen voor donkere vlekken, ouderdomsvlekken en sproeten. Dus probeer de zon te vermijden van 22.00 uur tot 16.00 uur, de zon is dan zo sterk en beschadigt de huidtextuur. Zorg ervoor dat je elke ochtend een 50+ SPF aanbrengt en bewaar deze in je tas voor het geval je dat wilt breng het overdag opnieuw aan, zelfs als je op straat loopt om te lunchen of thuiskomt van je werk, moet je SPF gebruiken om je huid te beschermen. hoewel het geen slecht idee is om ‘s ochtends een vochtinbrengende crème te gebruiken.

Vitamine B3:

Niacinamide of zoals vaak gebruikt als vitamine B3, Niacinamide is een geweldig oplichtend en witmakend middel dat werkt door melanine in de huid te verminderen en collageen te verhogen, wat resulteert in een helderdere en stralender uitziende huid. Het vermindert ook de zichtbaarheid van donkere vlekken en verlicht en egaliseert de huidskleur. Dus als je op zoek bent naar een goede vochtinbrengende crème of hydraterende crème, zorg er dan voor dat deze dit verbazingwekkende verlichtende en blekende huidingrediënt “Vitamine B3” bevat. de beste bleekcrème ter wereld bevat vitamine B3 samen met andere ingrediënten. Je kunt het ook aan je dieet toevoegen door meer vis, zalm, tonijn, kip en kalkoen te eten, en in groenten, linzen, limabonen en pinda’s.

Hardop lachen:

Wie zei dat LOL de huid niet kan helpen om te genezen en er gezonder uit te laten zien, in feite is lachen en gelukkig zijn de beste remedie voor jou en je huid. Lachen beweegt gezichtsspieren, dus waarom niet Lachen, het is gratis! Denk er maar eens aan als je gestrest en bezorgd bent dat je huid versleten raakt, rimpels en puistjes beginnen te verschijnen!

Dus ONTSPAN! Haal de stress uit je leven, wie heeft er nou stress nodig om de boel draaiende te houden? Niemand wil gestrest zijn, we hebben allemaal onze problemen en we zullen altijd dingen in het leven tegenkomen die niet gaan zoals we willen, maar als je door wilt gaan en een gezond leven wilt leiden, moet je de stress en negatieve gevoelens achter je, ongeacht hoe moeilijk je levensomstandigheden zijn.

Omring jezelf met mensen die je aan het lachen maken, wat positieve vibes krijgen, de natuur omarmen en indien mogelijk wat meditatie & yoga doen, want als we van binnenuit gezond en gelukkig zijn, zal het op onze huid en ons leven aan de buitenkant onthullen en wij zal een gezonde mooie egale huid hebben.

Doe wat fysieke activiteiten, til je benen op als je terugkomt van je werk, maak een wandeling met een vriend of een wandeling in het park, kijk naar je favoriete comedyshow, kijk naar de lucht en laat je gedachten afdwalen! Probeer voldoende slaap te krijgen van 6-7 uur per dag, en probeer vooral van het leven te genieten en elk moment te leven zoals het is.

Honing & Yoghurt:

Honing is een geweldige vochtinbrenger en verlichtingsmiddel, het heeft antibacteriële eigenschappen en helpt acnelittekens te verwijderen. Je kunt pure honing op je gezicht aanbrengen en het 15 minuten laten intrekken, doe het minstens één keer per week.

Het melkzuur in yoghurt heeft witmakende effecten, en het werkt eenvoudig door yoghurt gedurende 5 minuten op je huid aan te brengen en het vervolgens een of twee keer per week met warm water te wassen en je krijgt een wittere en lichtere huid. Yoghurt is een geweldig middel voor het bleken van de huid.

En mocht je uiteindelijk meer klaarmaken dan je kunt gebruiken, dan kun je altijd de rest eten, het is gezond en smaakt erg lekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *